Kerékpározás - SKI CENTRUM MRAZNICA SKI CENTRUM MRAZNICA

Kerékpározás

A mi központunk biztosít a nyári hónapokban szolgálatot kerékpározásra. Biztosítani tudunk útmutatók érdeklődőknek  a hegyi kerékpározásra Slovák paradicsomban és Volovi hegyekben.
Slovák paradicsomban  az utak lehetővé vannak téve  a Nemzeti Park hivatallal, a Volovi hegyekben megjelölt utakon és az  erdei utak egész területén. Minden útvonal hegyvidéki terepen van azért választunk megfelelő utat műszaki és fizikai eszközök  szerint, figyelembe véve a követelményeket amit egy napon azelot kell meg beszélni. Az útvonalak úgy vannak javasolva, hogy minden út vonalon lehetséges legyen felfrissítani. Útmutatók  kapcsolatban az kliensel felelőségel veszik az útvonaltervezést és az ütemtervet. De nem vállal felelősséget a kerékpár műszaki állapotát, a vagyoni kárt és a sérülést  az út során.

Ajánlott felszerelés…

  1. fej védelem
  2. ital 0,5 l
  3. esőkabát esőben
  4. megfelelő öltözéket az időjárás szerint

A környék kínal lehetőségeket a útkerékparozásra és trekking kerékparozásra látogatás céllel bányászati városokat mind pld. Gelnica, Uhorná, Turzov, Smolník. Az útvonalak vezetve vannak az állami útakon hosszába 35 -130 km.
A hegyi kerékparozást fejezni lehet az utakon,  át a Slovák paradicsomonon keresztül Geravin, Glacká úton, Čingovon, esetleg Volovi hegyek látogatást, keresztül Závadka faluban céllel Bukovec hegyen. Az útvonal lehet tervezni 30 – 90km ig. Minden útvonal masszív hegyi környezetben van különböző nehézségi fokozatú.

Öt napos szállás csoportok számára / minimum 25 fő/ 110,– euró árban van egy fő-re.
Az árban biztosítva van szállás 4 ejszakára, félpanzió, útmutató, és kulturális  program.